• Velkommen til mitt univers av naturlige velværeprodukter & duftlys. Det vil alltid ligge ved en overraskelse når du bestiller noe fra meg.

Potesalve for hund og katt ,boks 60 ml

  • 185,-

"Potesalve – Naturlig omsorg".Min Potesalve er skapt med kjærlighet og respekt for våre firbente venner, og er et rent naturprodukt rett på huden til hund og ka

På lager.
Del
Lagerbalanse: 3
Artikkelnummer: 23

"Potesalve – Naturlig omsorg".

Min Potesalve er skapt med kjærlighet og respekt for våre firbente venner, og er et rent naturprodukt rett på huden til hund og katt.

Jeg  plukker og dyrker selv  plantene som anvendes i oljeuttrekkene til potesalven. 

 I denne salven har jeg valgt groblad, ryllik og kamille – hver nøye tørket og lagt  i olivenolje over en periode på seks uker for å fange essensen av deres velgjørende egenskaper.

Disse plantene er kjent for sine helbredende kvaliteter: de fremmer rask sårtilheling og  virker beroligende på huden. Potesalven kan derfor også være en effektiv sårsalve – påfør rundt åpne sår for å forhindre for tidlig lukning.

Å gi fuktighet og næring til huden er essensielt, og jeg har inkludert ingredienser som Shea smør, kokosolje, lanolin, e-vitaminolje og bivoks for å forsikre om dette. Salven er vannfri, noe som gjør den ideell til bruk selv i kalde temperaturer. Påfør og masser den inn før eller etter turer for beste beskyttelse og pleie av poteputene.

Skulle du ha noen spørsmål, så er du velkommen til å ta kontakt :)

Med vennlig hilsen,

Drømmehjerte.

60 ml

Dette produktet er ikke medisin. Det er et naturlig produkt.